Fermob terassikalusteet

Upeat värikkäät teräskalusteet Ranskasta

Katso Fermobin esite tästä

Valmistajan sivut löytyy tästä

Otium Design kukkaruukut ja terassikalusteet

Otium design kukkaruukut ja terassikalusteet on valmistettu vahvasta värinsäpitävästä ja säänkestävästä polyetyleenistä Belgiassa. Värivaihtoehtoja on seitsemän. Mitä mainioin vaihtoehto sisälle, ulos ja kosteisiin tiloihin. Näiden avulla saat tiloihin elämyksellisyyttä, väriä ja tyyliä. Nyt ovat ruukut pääosassa ja kasvit sivuosassa.

Otiumin sivuille pääset tästä

Pottery Pots kukkaruukut

Potterypots valmistaa näyttäviä kukkaruukkuja ja sisustustuotteita Fiberstonesta.
Fiberstone on lasikuituvahvisteista materiaalia, jossa on käytetty yhtenä ainesosana myös murskattua luonnon kiveä. Tuote myös näyttää luonnonkiveltä ja jos sen haluaa säilyvän mustana, pitää ruukku tai kaluste myös öljytä aika ajoin. Tuotteet ovat kevyitä ja siten myös siirreltävissä. Useimmat ruukut ovat ns. kuoriruukkuja eli niissä ei ole kaikissa istutusosiota.

Katso Pottery Pots esite tästä

Valmistajan sivut löytyy tästä

Nardi Italiasta valmistaa ihania ja värikkäitä ja edullisia, mutta silti laadukkaita terassikalusteita.

Katso Nardin esite tästä

Katso Nardin sivuja tästä

Vondom

Upeita design terassikalusteita, muita ulkokalusteita ja kukkaruukkuja valaistuina tai ilman Espanjasta eri materiaaleista.

Katso Vondomin uudet sivut tästä

Lataa uusin katalogi tästä

Nicolle teollisuustuolit

Ranskalainen Nicolle teollisuushenkiset terästuolit vuodelta 1933 valmistetaan edelleen Pariisissa käsityönä. Niitä on käytössä yksityississä kodeissa, kuin myös hotellien auloissa ja ravintoloissa. Saatavana RAL värikartan mukaisena julkisiin tiloihin tai varastoväreinä 5 eri epoxi perusvärissä: mattamusta, mattaharmaa, korkeakiiltoinen punainen, korkeakiiltoinen valkoinen ja lakattu metalli. Toimitusaika määrästä riippuen 2-6 viikkoa.

Katso Nicolle sivut tästä