Alla muutamia referenssejä toteutuneista kohteista:

 

Scandic Vaasa

Talenom, Oulu

Hilton Kalastajatorppa

Messukeskus Helsinki

BW-Tower Lahti

Martela

Hilton Helsinki

Sipoon palvelutalo

Vuosaaren ostoskeskus

Scandic Simonkenttä

Viherviisikko

Kartanokylpylä Kaisankoti

Koy Kiirulankulma

Pohjolan Voima

Nordcloud Oy

Scandic Marski

Rantalinna Hotel

Netrauta Finland

Porin puuvilla

Scandic Park

VVO Yhtymä

Finnair skywheel

Karakallion koulu

Pispan palvelukeskus

Hotellikylpylä Päiväkumpu Karjalohja

Koy Wesport, Helsinki

Cafe Ursula

Hotelli Atlas Kuopio

Canon Business Center

Scandic Oulu

Autotalo Laakkonen

Ravintola Santa Fe

Green Z Ravintolat 

Scandic Pori

Stockmann Oyj

Scandic Kuopio

LVI-Point

NCC Business Park Alberga

Holiday Club Resorts

Keva saunatilat

Scandic Rosendahl Tampere

Scandic Tampere Station terassi

 

Alla lisää muutamia esimerkkikohteita ja kuvia:

 

 

scandic_logo[1]

Scandic kohteita

Olemme tehneet useampia projekti kalustus kohteita Scandic hotelleille. Tässä muutamia kuvia.

Scandic Tampere Station, Scandic Rosendahl, Scandic Kuopio, Scandic Pori, Scandic Oulu, Scandic Marski, Scandic Park, Scandic Simonkenttä jne.

 

Yrityksen vapaa-ajanviettopaikan kalustus ja terassin uusiminen

Yritys halusi uudistaa vanhaksi käyneet ulkotilat. Vanha terassi purettiin ja uusi komposiitti laudoitus kovasi vanhan. Samalla sitä laajennettiin ja se ulottuu myös portaiden kautta alakertaan.

ZUMA toimitti kaikki ulkokalusteet ja kukkaruukut keinokasveilla. Helppohoitoista ja huoletonta. Tuotteet ovat talven ulkona ja laadukkaina tuotteina pärjäävät hyvin. Seuraavaksi muutoksia tehdään sisätiloihin.

images[1]

Kauppakeskus Puuvillaan toimitimme kukkaruukkuja helppohoitoisilla keinokasveilla asennettuna. Kasvit ovat aina hyvännäköisiä eikä niitä tarvitse sen kummemmin hoitaa. Pölyt pitää pyyhkiä aika ajoin ja ehkä ruukun pintoja siistiä. Sitä varten on ZUMA service huolto. Ota yhteyttä info@zuma.fi

 

 

Cafe Ursula

Cafe Ursulan tarina on mielenkiintoinen. Ja nyt siellä istutaan 200 asiakaspaikan terassilla Fermob Ranskassa valmistetuilla teräskalusteilla.

Café Ursulan nimen alkuperä juontaa juurensa alueella sijainneesta Ursinin uimalaitoksesta ja Ursan tähtitornista. Nämä paikat innoittivat keksimään naisellisen nimen Kaivopuiston rannan kahvilalle. Lopullinen nimi muotoutui brittiläisen pyhimyksen mukaan: Pyhimys Ursula on ollut vuosisatoja uhrautuvaisuuden ja auttamisen symboli, ja näin erityisesti hyväntekeväisyysjärjestöjen ja naisten suojeluspyhimys.

Kaivopuiston niemenkärjessä toimi aikaisemmin Veduta-niminen (ital. ‘näköala’) kahvila ja Carl Ludvig Engelin suunnittelema kylpylä, jotka molemmat tuhoutuivat keväällä 1942. Vuoden 1952 Helsingin kesäolympialaisia ajatellen Kahvila Ursulan perustivat kesäkahvilaksi ja virkistäytymispaikaksi Terttu Sainio ja Anu Karvinen. Ympärivuotiseksi kahvilaravintolaksi se muutettiin vuonna 1986.

Sotien jälkeisinä vuosina kahvilan avaaminen vaati runsaasti työtä ja alkupääoma koottiinkin pulloja ja sanomalehtiä keräämällä. Kahvilassa on silti alusta pitäen tarjoiltu korvikkeen sijasta aitoa kahvia. Aidon kahvinautinnon lisäksi myös toimintamme päämäärä on pysynyt alusta pitäen samana. Kahvilan omistajat edustavat kuutta sosiaalialan järjestöä, jotka tekevät työtä äitien, lasten ja vanhusten hyväksi. Café Ursulan tuotot ohjataan näiden järjestöjen toiminnan tukemiseen. Omistajat ovat Helsingin ensikoti ry, Kansan Sivistysrahasto, Kesäkoti Kallioniemi ry, Käpyrinne ry, Lomakoti Kotoranta ry ja Pienperheyhdistys ry.

Ota yhteyttä info@zuma.fi tai 0407009903

 

Kylpylähotelli Päiväkumpu

Kylpylähotelli Päiväkumpu on kokenut uusiutumista pikku hiljaa vuosi vuodelta. Upea kattojen tasalla oleva maisema terassi avaa huikeat näkymät Lohjanjärvelle. Zuman toimittamilla kalusteilla on kiva istua loungehenkisellä terdellä.

Ota yhteyttä info@zuma.fi tai 0407009903

 

Yksityiskoti Espoossa ja terassin kokonaisuudistus nurmipihasta laudoituksella uudenlaiseksi patioksi ja uusin kalustein.

Zuma Project teki koko projektin alusta loppuun avaimet käteen perusteella. Vanha huonokuntoinen nurmikko poistettiin, ja tilalle asennettiin säänkestävä ja kauniin harmaa kotimainen UPM Profi komposiitti laudoitus.

Loppu viimeisteltiin ZUMAN kalusteilla ja kukkaruukuilla..

Terassilehti valitsi kuvan kanteen ja kirjoitti siitä monen sivun jutun.

kansi_tera13_02_USO_web[1]

ZUMA Mediassa

Olemme olleet mukana erinäisissä lehti ja muissa julkaisuissa !