Vuosihuoltosopimuksesta lisäturvaa

Vuosihuoltosopimus on edullinen ja vaivaton tapa varmistaa kaikkien Zuman toimittamien kalusteiden häiriötön toiminta vuoden jokaisena päivänä. Sinun ei itse tarvitse muistella vuosihuollon ajankohtaa eikä tilailla huoltomiehiä.
Säännöllisellä huollolla pidennät pidennät hankkimiesi kalusteiden käyttöikää.

Vuosihuoltopaketteja on kolme erilaista esim. Zuma Easy sisältää vuosittain kaksi huoltokäyntiä, tarkistuskäynnin ja korjauskäynnin sekä tehdyistä tarkastus ja korjauskäynneistä raportoinnin.

Kertakäyttöisyyden vastakohtana haluamme tarjota aitoa ja kestävää kehitystä laadukkaiden kalusteiden muodossa.

Korjaamme, kunnostamme ja huollamme toimittamiamme kalusteita. Jotta niistä olisi iloa pitkäksi aikaa. Visiomme on, että kalustamamme kohteet ovat vastinetta investoinnille ja että niissä käyvä asiakas kokee elämyksiä siistissä, huolletussa ja hyvännäköisessä ympäristössä. Ja tulee aina uudelleen.

Ei enää repsottavia ja nuhjuisia paikkoja, joihin ei uskalla valkoisilla pellavahousuillaan istahtaa.

InstagramCapture_e7096255-f580-4be3-8646-040efc04ab09

ZUMA Service Basic

ZUMA Service Basic paketti sisältää vuosittain yhden arviokäynnin asiakkaan kutsusta ja kirjallisen ehdotuksen huoltotoimenpiteistä ja niiden kustannuksista. Tilaaja voi itse arvioida sen jälkeen huollon tarpeellisuutta ja mitä huoltotoimenpiteitä tulisi tehdä. Työ- ja matka-ajan tuntiveloitukset sekä mahdolliset päiväraha ja majoituskustannukset veloitetaan voimassa olevien ja etukäteen ilmoitettujen taksojen mukaisesti huoltotöiden osalta.

Zuma Service Easy

Zuma Service easy:llä elämä on iisimpää. Kalusteet ja tarvikkeet käydään läpi, rikkoutuneet ja kuluneet osat vaihdetaan uusiin mahdollisuuksien mukaan. Esim. tuolin jalkojen kuluneet jalkatapit vaihdetaan uusiin, tuotteiden maalipintojen paikkamallaus, terassivarjon kankaan pesu ja rikkoutuneen puolan uusiminen. Tuotteet perus puhdistetaan oikeilla ja tuotteille ominaisilla tavoilla paikan päällä. Zuma Service easy sisältää vuosittain kaksi huoltokäyntiä, TARKASTUSKÄYNNIN ja KORJAUSKÄYNNIN, sekä tehdyistä tarkastus- ja korjaustoimenpiteistä raportoinnin.

Kiinteään vuosihuoltomaksuun sisältyvät tarkastus- ja korjauskäynnin työ ja matka-ajan tuntiveloitukset sekä mahdolliset päiväraha ja majoituskustannukset. Ainoastaan kilometrikorvaukset sekä mahdolliset varaosat ja tarvikkeet veloitetaan erikseen.

 

Zuma All-Inclusive

Zuma All inclusive jättää kaikki huolet meidän hoidettavaksi. Vuosihuolto kattaa kalusteiden läpikäynnin kaksi kertaa vuodessa, huoltotoimenpiteiden suorittamisen, imuroinnin, irtoroskien ja pölyjen poistamisen esim. kukkaruukuista, tuotteiden vesipesun tai höyrypesun, tahranpoistot pehmusteista, puhdistettujen pehmusteiden suojauksen myrkyttömällä kotimaisella Softcare tekstiilisuojalla, mahdolliset kuljetukset toimipaikasta paikalliseen huoltopisteeseen ja takaisin käyttökohteeseen omalle paikalleen. Tehdyistä tarkastus- ja korjaustoimenpiteistä raportoinnin.


Jakelupalvelu

Jakelupalvelumme toimittaa tuotteet sinne minne pitääkin ja ne asetellaan haluttaessa paikalleen lopulliseen suunniteltuun sijoituspaikkaan terassille, hotellihuoneeseen, ravintolaan pohjakuvien mukaisesti.

Puretaan pakkauksista ja viedään roskat pois mennessämme. Roskat lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti. Niin kuin nykypäivänä jokaisen kuuluu tehdä.

Käyttökuntoon laitto

Sisältää aina tuotteiden lähetyspakkauksista ja tuotepakkaukista purun. Sovittujen tuotteiden käyttökuntoonlaiton, kuten esim. pöydän kansien kiinnittämisen pöydänjalustoihin, sohvien ja ruokapöytien jalkojen kiinnityksen, tuolin liukuestenastojen kiinnittämisen, tavaroiden asettelu tilaan pohjasuunnitelman mukaisesti, aurinkovarjojen kasauksen käyttövalmiiksi, kukkaruukkujen silkkikukkien asennuksen ja kukkaruukkujen kiinnittämiset, pehmusteiden likaahylkivyys käsittelyn uutena(myrkyttömillä kotimaisilla Softcare aineilla jne).
Kerro meille mikä on tarpeesi ja me teemme sen.