Räätälöityjä ratkaisuja

Tehokas toimintamalli

Terassin ja ulkotilan suunnittelu voi olla haaste arkkitehdille, sisustusarkkitehdille tai konsultille. Kun ZUMA osallistuu projektiin, mahdollisuuksien näkeminen ja toteuttaminen helpottuu. Teemme suunnittelusta ja kalustamisesta paljon helpompaa ja tehokkaampaa.

Tarjoamme suunnittelijoille täydellisen, räätälöidyn tilaratkaisun sekä asiantuntevia neuvoja kalustevalintoihin, materiaalien valintaan ja niiden huoltamiseen. Myös projektin toteuttamiseen.

Tarjoamme asiakkaalle mahdollisuuden toimia yhden toimittajan kanssa ja huolehdimme koko tilan kalusteiden ja oheistarpeiden asentamisesta ja käyttökuntoon laittamisesta. Tarjoamme kalustusratkaisun, joka tä
yttää kaikki viranomaisten määräykset sekä turvallisuusvaatimukset. Tällainen ratkaisu on osaavan suunnittelun ja oikea-aikaisen toteutuksen ansiosta usein muita vaihtoehtoja taloudellisempi. Ja kun pakettiin lisätään huolto. Investoinnilla tehdään vielä suurempaa säästöä. Hyvälaatuinen tuote on huolto ja korjauskelpoinen ja näin ollen investoinnille muodostuu pitkä-ikäisempi elinkaari.

Sinulla on tilat – meillä ratkaisu !WP_20141001_002

Se että olet työn jälkeen tyytyväinen, on meille tärkeää ja oman ammattiylpeyden ydin !