Olen valmistunut aikanaan(lue kauan sitten) Kauppiksesta markkinointi linjalta ja työskennellyt eri maahantuojilla ostojen, kuljetuksen, hinnoittelun, logistiikan, markkinoinnin ja myynnin parissa. Lumene ja kosmetiikan maailma vei monta vuotta ja Nokian ja multimedian parissa työskentely vuosikymmenen. Viisi vuotta vierähti projektimyynnin parissa kaluste maahantuonnissa. Ja sitten lähdin omille teille ja ZUMA syntyi.

Kipinä opiskeluun heräsi ja halu oppia uutta ja pysyä ajan hermolla tässä nopeasti muuttuvassa ympäsistössä. Valmistuin Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnosta alkuvuonna 2015.

Ensimmäinen kesätyöpaikka Hotelli Hesperiass(kuka muistaa vielä paikan) ja aamiaistarjoilijana vuonna yksi ja kaksi. Seuraavana vuonna ”nissenä” eli tarjoilija harjoittelijana. Siitä jäi paljon hyviä muistoja, lähtemätön vaikutus ja mielenkiinto erityisesti hotellien ja ravintoloiden mystiseen maailmaan ja ilmapiiriin.

Nyt olen päässyt kalustamisten ja eri projektien kautta takaisin hospitality alan eli hotellien innostavaan ja kiehtovaan maailmaan. Olen innoissani. Taas. Se on inntohimoni. Silloin ja taas edelleen.

Ehkä jonain päiviänä minulla on oma pikku Butigue hotelli jossain. Kuka tietää.

ps. kuva Hesperian ajalta tulossa, pitää jonkun ”sähköistää” se ensin

Tiina kesä 2012 Jasen-2015

Tiina-Mari Tuominen, yrittäjä

puh. 0407009903 info@zuma.fi